Just Shine!

Bio, Crueltyfree és CO2-semleges Let's get your skin glowing!

Magazin - A ragyogó bőrért

100% biológiai Superfood: Az Ön és környezete számára.

5 táplálkozási tipp a gyönyörű bőrért

Még a legjobb bőrápoló termékek sem tudnak segíteni, ha nem megfelelően táplálkozik. 5 táplálkozási tippet hoztunk Önnek, amelyek könnyen betarthatóak, valamint hatékonyan támogatják a bőrt belülről és ragyogást biztosítanak!

A hét összetevője: magnólia kivonat

Minden évben nagyon örülünk, amikor végre virágozni kezd újra a magnólia. A halvány rózsaszín virágok nemcsak a tavasz kezdetét jelzik, hanem kényeztetik a bőrt is!

A hét összetevője: vadrózsaolaj

A vadrózsaolaj - Rosa Canina Seed Oil - csodálatos tulajdonságokat biztosít a test számára. Évszázadok óta alkalmazzák legkülönbözőbb területeken, de leginkább bőrápolásra használják.

Nemzetközi nőnap: Beautiful & Powerful

A nők elleni erőszak még a 21.században is egy mindenütt jelenlévő probléma. Nem fordíthatjuk el a fejünket, ezért az idei nemzetközi nőnap alkalmával, március 8-án egy adománygyűjtést indítunk. Rendelésenként 1 eurót szeretnénk felajánlani a női...

Arganbäume in Marokko gehören dem Staat

A hét összetevője: argánolaj

Az argánolaj az egyik legnépszerűbb olaj a kozmetikai iparágban. Az elmúlt években számtalan olyan bőr-, haj- és arcápoló terméket fejlesztettek ki, amelyek tartalmaznak argánolajat és csodákra képesek. De valójában miért?

Kaffeebohnen als Rohstoff für Naturkosmetik

A hét összetevője: kávé kivonat

A legtöbben szeretjük, sokan nem tudják elképzelni a reggelüket nélküle: A kávé nemcsak egy élvezeti szer, hanem egy csodafegyver a cellulitisz és a szem alatti táskák ellen.

DIY Antivirális kézfertőtlenítő spray

Betegséghullámok és járványok idején, valamint influenza szezonban fontos a baktériumok elleni védelem. Használja újratölthető palackjainkat, és készítsen saját kézfertőtlenítő spray-t!

Kedvenceink

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait az adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.