Just Shine!

Bio, Crueltyfree és CO2-semleges Let's get your skin glowing!

Magazin - A ragyogó bőrért

100% biológiai Superfood: Az Ön és környezete számára.

Növényi olajok tisztátalan bőrre

Növényi olajok tisztátalan bőrre? Jól hallotta! Tudja meg, mely növényi olajok egyensúlyozzák ki a bőr faggyútermelését, és mondjon búcsút a pattanásoknak és aknénak!

Megfelelő bőrápolás 30 év felett

Nincs egyértelmű korlátozás arra vonatkozóan, hogy mikor kezdjen el Anti-Aging termékek használni. A sejtosztódás és a kollagéntermelés azonban lelassul 30 éves kor után, ami ráncokhoz vezet.

Hajolaj: 3 alkalmazási tipp

A mindennapi életben hajunknak sok mindent kell elviselnie: nap, meleg, hideg, stb. Ezek szárazzá és töredezetté tehetik a hajat. Tudjon meg többet ennek megelőzéséről!

A vegán étrend előnyei a bőr számára

Nem újdonság, hogy a pattanások és más bőrproblémák oka gyakran az étrendben rejlik. Tudjon meg többet arról, hogy a vegán étrend valójában csodákra képes, és néhány hét alatt javíthat a bőr megjelenésén!

10 tipp menstruációs fájdalmak ellen

Ismét görcsöl az alhasa, és alternatívát keres a kötelező fájdalomcsillapítók helyett? Íme néhány remek megküzdési stratégia otthonra a menstruációs fájdalom ellen!

Monohatóanyagok helyett természetes hatóanyag-komplex

A monohatóanyagok, mint például a C-vitamin vagy a retinol szérum jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek a szépségápolásban. Mi azonban a 100%-ban növényi és természetes eredetű összetevőket részesítjük előnyben, melyek páratlan...

Természetes gyógymódok narancsbőr ellen

Szerintünk minden test szép – akár narancsbőrrel, akár anélkül! Önt mégis zavarják ezek a csíkok? Akkor van néhány meglepően egyszerű tippünk a bőr feszesítésére.

Kedvenceink