Just Shine!

Bio, Crueltyfree és CO2-semleges Let's get your skin glowing!

Magazin - A ragyogó bőrért

100% biológiai Superfood: Az Ön és környezete számára.

Olajos borotválás az egészséges bőrért

Borotválás után viszket és ég a bőre? Egyenletes és sima bőr helyett égett területek keletkeznek? Ezeknek a tippeknek a segítségével a borotválás nemcsak gyorsabb és fenntarthatóbb, hanem végre a kellemetlen kiütések is a múlté!

Tisztítóolaj minden bőrtípus számára

Hallott már az úgynevezett olajtisztítási módszerről? Egy csodálatosan gyengéd módszer a bőr számára a szennyeződések eltávolításához és a nedvességellátáshoz. A természetesen ragyogó és egészséges bőrért!

Így lesz egészséges a haja a nyár folyamán

Szalmaszerűnek érzi a haját nyáron - különösen fürdőzés után -, valamint elveszíti a fényét? Elmondjuk, hogyan ápolja a haját nyaralása előtt, alatt és után, és hogyan őrizheti meg a haja egészségét!

A hét összetevője: kamilla

A kamilla évszázadok óta egy házi gyógymód számos betegségre. Nyugtató és antibakteriális hatása mind külsőleg, mind belsőleg - teaként elkészítve - segítséget nyújthat, és jótékony hatást biztosít a testünk és az elménk számára.

A hét összetevője: karanjaolaj

A karanjaolaj védi a bőrt napsütéses napokon, és különösen rugalmassá teszi azt. Értékes lipidekkel látja el a bőrvédőgátat, valamint bőséges hidratáltságot biztosít. Azonban azt is tudja, hogy honnan származik?

Rosacea: 7 tipp a bőrpír enyhítéséhez

Gyakran 30-40 éves kor között jelennek meg kipirosodott és irritált területek az arcon. Ezeknek a gyulladt területeknek és az irritált ereknek gyakran genetikai okai lehetnek: rosacea. 7 tippet hoztunk Önnek a bőrpír enyhítéséhez!

5 táplálkozási tipp a gyönyörű bőrért

Még a legjobb bőrápoló termékek sem tudnak segíteni, ha nem megfelelően táplálkozik. 5 táplálkozási tippet hoztunk Önnek, amelyek könnyen betarthatóak, valamint hatékonyan támogatják a bőrt belülről és ragyogást biztosítanak!

Kedvenceink

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait az adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.