Just Shine!

Bio, Crueltyfree és CO2-semleges Let's get your skin glowing!

Magazin - A ragyogó bőrért

100% biológiai Superfood: Az Ön és környezete számára.

Monohatóanyagok helyett természetes hatóanyag-komplex

A monohatóanyagok, mint például a C-vitamin vagy a retinol szérum jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek a szépségápolásban. Mi azonban a 100%-ban növényi és természetes eredetű összetevőket részesítjük előnyben, melyek páratlan...

Természetes gyógymódok narancsbőr ellen

Szerintünk minden test szép – akár narancsbőrrel, akár anélkül! Önt mégis zavarják ezek a csíkok? Akkor van néhány meglepően egyszerű tippünk a bőr feszesítésére.

A "komedogén olajok" mítosza és hatásai

A komedogén olajokról ismert, hogy eltömítik a pórusokat és mitesszereket okoznak. Azonban nem minden komedogén olaj rossz. Egy komedogén olaj is segíthet a tisztátalan bőrön - eláruljuk miért!

Olajos borotválás az egészséges bőrért

Borotválás után viszket és ég a bőre? Egyenletes és sima bőr helyett égett területek keletkeznek? Ezeknek a tippeknek a segítségével a borotválás nemcsak gyorsabb és fenntarthatóbb, hanem végre a kellemetlen kiütések is a múlté!

Tisztítóolaj minden bőrtípus számára

Hallott már az úgynevezett olajtisztítási módszerről? Egy csodálatosan gyengéd módszer a bőr számára a szennyeződések eltávolításához és a nedvességellátáshoz. A természetesen ragyogó és egészséges bőrért!

Így lesz egészséges a haja a nyár folyamán

Szalmaszerűnek érzi a haját nyáron - különösen fürdőzés után -, valamint elveszíti a fényét? Elmondjuk, hogyan ápolja a haját nyaralása előtt, alatt és után, és hogyan őrizheti meg a haja egészségét!

Kedvenceink

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.