Rólunk

Hosszú ideje keresi, de nam találja? Ezért fejlesztettük ki természetesen tiszta, 100%-ban biológiai kozmetikumainkat, amelyek a legmagasabb előírásoknak is megfelenek!

Mi a fontos számunkra? Nem szeretnék újabb kémiai turmixokat előállítani! A természetesség a mi minőségi szabványunk! Ezért kizárólag a következők kerültek felhasználásra:

  • 100%-ban ellenőrzött biológiai, tiszta növényi, hatékony összetevők - kivétel nélkül!
  • hidegen préselt olajok maximális táp- és hatóanyag tartalommal
  • nyugtató, növényi esszenciák
  • ápoló illóolajok
  • És természetesen minden vegán és állati kegyetlenség nélkül előállított - a tartalomtól a címkéig!

A PURE SKIN FOOD Layering-ápolósorozat natúrkozmetikai szakértőkkel együtt kifejlesztett. Minden termék jól átgondolt, valamint a szívre és a vesékre tesztelt.

Nagy örömmel és büszkén mutatjuk be most Önnek a PURE SKIN FOOD 100%-ban bio és vegán minősített ápolóit - Made in Austria!

Próbálja ki a termékeket és osztozzon lelkesedésünkben!

Vegán - Fenntartható - Fair

Nem csak bőrünk, hanem környezetünk is fontos számunkra! Ezért minden termékünk vegán, környezetbarát és fair! Az üvegpalackok egytől egyig újrahasznosítottak és újra felhasználhatóak. A címke vegán, gyorsan lebomló Öko-fólia. A szórólapok újrahasznosított papírból készülnek, sőt a nyomdafesték is vegán. A termékek gondosan, szeretettel grazi gyárunkban előállítottak. Szállításkor újrahasznosított műanyag-mentes csomagolóanyagokat használunkés klíma-semleges szállítást végzünk.

Ha kérdése, ötlete visszajelzése vagy javaslata van számunkra, kérjük írjon az office@pureskinfood.de e-mail címre.

A termékekkel kapcsolatos észrevételeiket üzletünkben a termékek alatt értékelésként is leírhatja. A folyamatos fejlesztés és javítás érdekében, örömmel vesszük visszajelzéseiket - Nekünk fontos az Ön véleménye is! Köszönjük, ha időt szán erre!

Lisa Dobler & a PURE SKIN FOOD csapata