Filozófiánk: Teljes egészében fenntartható

Sustainable Spirit: Our Planet Means The World To Us

Our Footprint is made of Love, not Carbon

Fenntartható filozófiánk nagyon egyszerűen összefoglalható: A legjobbat akarjuk a bőrünk és a környezetünk számára:

  • 100% minősített bio-nyersanyagok
  • újrahasznosítható üvegek
  • klímatudatos előállítás
  • műanyagmentes csomagolás
  • Ausztriában, Németországban és Svájcban CO2-semleges szállítás az együttműködő partnereken keresztül

Minden termék szeretettel, sok Know-Kow segítségével ausztriai (Steiermark) gyárunkban készül.

Vállalkozásként tisztában vagyunk ökológiai és társadalmi felelősségünkkel. Támogatjuk a biológiai gazdálkodásokat, mivel ezáltal megőrizhetőek a természetes erőforrások, valamint a talaj termékenysége, káros vegyszerek használata nélkül. A bio-gazdálkodás klímabarátabb, mint a hagyományos gazdálkodás, valamint magas szinten tartja a biológiai sokféleséget. A 100% biológiai összetevők használatával nemcsak a méreganyagokat - peszticid-maradványok - mellőzzük a kozmetikumokban, hanem támogatjuk a biológiai gazdálkodásokat világszerte.

Nem használunk ökológiailag kérdéses összetevőket, mint például pálmaolajat.

Az alapanyagokat lehetőség szerint munkaközösségektől vásároljuk meg, biztosítva a fair munkafeltételeket és béreket. A nyersanyagok nagy részét közvetlenül Európában termesztik, olyan országokban, ahol a munkafeltételek és a bérek jól szabályozottak.

Nemcsak az összetevők 100%-ban biológiaiak, hanem a csomagolásuk is fenntartható.

A termékek csomagolásához üvegpalackokat és -tégelyeket alkalmazunk, mivel az üveg Downcycling-hatás nélkül újrafelhasználható.

Az üvegnek megvan az az előnye is a műanyaggal szemben, hogy nem bocsát ki kritikus anyagokat (például lágyítószereket), amelyek a termékbe kerülve károkat okoznak a bőr számára. A csomagolóanyagokhoz újrahasznosított kartont és zöldség alapú festéket használunk. A címkék vegánok.

A szállításhoz újrahasznosított, műanyagmentes csomagolóanyagokat, ragasztószalag helyett innovatív dobozokat használunk. Az Ausztrián belüli, valamint a Németországba és Svájcba irányuló szállítás az együttműködő partnereken keresztül szintén klímasemleges. Ezen dolgozunk a többi országban is.

Fenntartható idealisták vagyunk, és csak olyan terméket gyártunk, amelyek megfelelnek a mi saját, magas követelményeinknek.