Hajolaj: 3 alkalmazási tipp

Hajolaj: 3 alkalmazási tipp

A mindennapi életben hajunknak sok mindent kell elviselnie: nap, meleg, hideg, stb. Ezek szárazzá és töredezetté tehetik a hajat. Tudjon meg többet ennek megelőzéséről!

Icon

Haja száraz és töredezett? Mentse meg sérült haját:

Hajolaj szilikon nélkül

Bio Gorgeous hajolajunkban csak a legjobb és legértékesebb növényi olajokat kombináljuk, amelyek újjáépítik a haj szerkezetét és helyreállítják a sérült hajat. Az erősebb, csodálatos fényű hajért.

Miután a haj kiszárad, porózussá válik, mert a haj kutikula rétege megnyílik és átjárhatóvá válik a külső hatásokkal szemben. Az olyan értékes összetevők, mint a brokkoli magolaj, intenzíven regenerálják a haj szerkezetét és védenek a káros hatásoktól. Selymes fényt biztosítanak, így a haj puhának és ápoltnak tűnik. A ricinusolaj védőhatást is biztosít, mivel vékony filmréteget képez minden egyes haj körül, és megakadályozza, hogy a káros összetevők behatoljanak a hajba. A mályva és bojtorjángyökér újjáépítik a már sérült hajat.
A bojtorjángyökér olaj és a rozmaring kivonat a fejbőr ápolására is szolgál: a korpásodás kialakulását is ellensúlyozzák.

Ez azt jelenti, hogy a száraz és töredezett hajvégek a múlté!

1 termék - 4 felhasználási lehetőség

A Bio Gorgeous hajolajat többféleképpen alkalmazhatja, attól függően, hogy éppen mire van szüksége hajának:

 1. Intenzív hajpakolás/hajmaszk
  Száraz hajvégek és sérült haj esetén hajmosás előtt 10 perccel masszíroza a hajba, és hagyja hatni. Ezután mossa ki a megszokott módon.
 2. Leave-in ápolás és védelem
  Hajmosás után masszírozza kíméletesen a törülközőszáraz hajba a hajvégeknél, illetve ha szükséges a haj teljes hosszában. Öblítést nem igényel.
 3. SOS irritált és száraz fejbőr esetén
  Hajmosás előtt masszírozza be a hajolajat a fejbőrbe, és hagyja hatni.
 4. A gyönyörű szemöldökért
  Használjon egy csepp hajolajat a szemöldök formázásához és ápolásához.

Tipp barátoknak és férjeknek:
Ne féljen kipróbálni, mert a Bio Gorgeous hajolaj szakállápolásra is kiváló!

Szép haj káros szilikonok nélkül? Lehetséges!

Sajnos a szilikon még mindig számos hagyományos hajápoló termékben megtalálható: A szilikont tartalmazó hajápoló termékek használata azonban káros a környezetre, és nem egészséges a hajra nézve. Előfordulhat, hogy a haj kezdetben szépen ragyog, de gyakori használat esetén úgynevezett felhalmozódási hatást válthat ki:

Főleg több szilikon tartalmú termék, például sampon, balzsam és hajformázó termékek használatakor idővel túl sok szilikon halmozódik fel a hajon. Ennek eredményeként a haj fénytelenné válik. A por és szennyeződés könnyebben összegyűlik, és a haj hajlamosabb lesz az összegubancolódásra. Pont az ellenkezője a kívánt hatásnak.

Használjon rendszeresen és megelőzően természetes hajolajat az egészséges, erős és fényes hajért, és kerülje a szintetikus összetevőket!

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.