Monohatóanyagok helyett természetes hatóanyag-komplex

Monohatóanyagok helyett természetes hatóanyag-komplex

A monohatóanyagok, mint például a C-vitamin vagy a retinol szérum jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek a szépségápolásban. Mi azonban a 100%-ban növényi és természetes eredetű összetevőket részesítjük előnyben, melyek páratlan hatóanyag-komplexet nyújthatnak bőre számára.

Icon

Valószínűleg már Ön is észrevette a szépségápolás területén az úgynevezett monohatóanyagok irányába mutató tendenciát. Számos márka hirdeti, hogy izolált összetevőket, például C-vitamint, E-vitamint vagy retinolt használ termékeiben. Noha ezek az anyagok valóban nagyon hatékonyak, sajnos gyakran laboratóriumban, szintetikusan állítják elő vagy extrahálják őket, hogy aztán izolálva kerülhessenek felhasználásra.

Jó hasonlat lenne a gyorséttermi ételek és az egészséges táplálkozás közötti különbség – bár a "gyorskaják" gyorsabban eltelítenek, nem biztosítanak annyi tápanyagot, mint egy frissen elkészített étel vagy a kiegyensúlyozott táplálkozás.

Ezért inkább egy holisztikus stratégiát részesítünk előnyben: 100%-ban növényi és természetes eredetű összetevőket használunk, melyek tartalmazzák a kívánt hatóanyagot.

Tehát ahelyett, hogy szintetikusan kivont, tiszta E-vitamint adnánk egy termékhez, inkább argánolajat alkalmazunk, mely gazdag E-vitaminban, de számos más, a bőr számára értékes hatóanyagot is tartalmaz, mint például az A- és B-vitamin, omega-3, ill. omega-6 zsírsavak, nagy arányú olajsav, növényi flavonoidok és még sok más... Ez egy win-win szituáció – egyébként a bőr sokkal jobban képes felszívni a természetből származó összetevőket, mint a szintetikus hatóanyagokat.

Azt is valljuk, hogy a kevesebb néha több: szerintünk egy megfelelő bőrápolási rutinhoz nem szükséges 3-nál vagy 4-nél több termék. Néhány márka azonban olyan rétegzési rendszerre alapozza kínálatát, melyben tetszőleges számú monohatóanyag-terméket lehet használni egymás után.

Nem csak a környezetnek jobb, ha nem több tucat különböző terméket alkalmazunk egymás után, hanem bőrünknek is, mivel az így egyszerre több jótékony összetevőhöz is hozzájut.

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.