Alkalmazás

Bio-Layering-rendszer Cleanse - Spray - Shine - Repeat

A termékek csak a legjobb, 100%-ban minősített bio-összetevőket tartalmazzák. Ezekben garantáltan nem talál felesleges töltőanyagokat és szintetikus vegyszereket. Az egyedülálló Bio-Layering-rendszer esetében kerüljük az emulgeáló- és tartósítószerek használatát, ahelyett, hogy a zsírt és a vizet egy edényben a krémhez kevernénk, ezt egyszerűen közvetlenül a bőrön alkalmazzuk. Így biztosítjuk a legtisztább, biológiai friss kozmetikumokat az Ön számára, amelyeket egyénileg használhat a bőre igényeinek megfelelően. Egy kis pluszként egy pihentető ápoló rituálét hoztunk el Önnek.

Cleanse - Spray - Shine - Repeat

4 lépés a ragyogáshoz:

  1. Cleanse: Alkalmazzaa a Cleansing olajat a tisztításhoz és a smink eltávolításához. Mossa meg az arcát vízzel, majd masszírozza el a Cleansing olajat, hagyja rövid ideig hatni és egy tisztítókendővel távolítsa el. Ehhez használjon langyos vizet. A túl forró víz dehidratálja a bőrt.
  2. Spray : Oszlasson el néhány fújásnyi Toning Moisturiser terméket.
  3. Shine: Masszírozzon el 3-4 csepp Beauty olajat arcán és ragyogjon!
  4. Repeat: Ismételje meg az alkalmazást reggel és este.

Tippek és multitasking lehetőségek

Ha nagyon száraz a bőre, akkor az olaj eltávolításához használhat tisztítópárnát. Mellőzze a túl sok tisztítást, valamint használhat arcolajat is éjszakai ápolóként, hogy a bőre az éjszaka folyamán jól regenerálódhasson.

A Beautyolajat használhatja a köröm, a hajvég vagy a száraz testrészek ápolására is.

A Cleansing olaj ideális bortválkozó olajként is, a lábak és a bikini vonal gyors borotválásához. Az eredmény: ápolt bőr!

A Toning Moisturiser a nyár igazi hőse. A különleges felfrissülésért a forró nyári napokon, tegye az üvegcsét a hűtőbe.

A tonik testpermetként vagy a haj felfrissítéséhez is alkalmazható. A Calming Chamomile ideális segítséget nyújt irritált vagy viszkető fejbőr esetén.

A Calming Chamomile tonik és a Rock Rose - Lavender pihentető szobaillatósítóként is használható.