Olajos borotválás az egészséges bőrért

Olajos borotválás az egészséges bőrért

Borotválás után viszket és ég a bőre? Egyenletes és sima bőr helyett égett területek keletkeznek? Ezeknek a tippeknek a segítségével a borotválás nemcsak gyorsabb és fenntarthatóbb, hanem végre a kellemetlen kiütések is a múlté!

Icon

Mindannyian tudjuk: reggel mindent gyorsan kell csinálni, és kevés idő áll rendelkezésre a lábak borotválására. Azok, akik a borotválás után nem hidratálják a bőrt, időt takarítanak meg, azonban később megbánják, mert a bőrük viszketni és égni kezd. A legrosszabb esetben még csúnya kiütések is megjelenhetnek, amelyek több nap elteltével sem múlnak el.

Van egy nagyon egyszerű trükk, amellyel a dilemma elkerülhető: Olajos borotválási módszer

Az olajjal való borotválás furcsán hangozhat - de ha kipróbálta, imádni fogja!

Az olajos borotválásnak számos előnye van:

  • 1 termék 2 helyett: Az olaj helyettesíti a borotvahabot és a borotválás utáni hidratáló krémet, és mindezt egyetlen felvitellel
  • Szupergyors, mert a penge ellenállás nélkül siklik a bőrön
  • Víz nélkül is működik - csak vigye fel és már kezdheti is, a nagyon sietőknek
  • A kiváló minőségű növényi olajok sok olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek megőrzik a bőr egészségét

Így működik

  1. Először egyenletesen vigye fel az olajat a nedves bőrére, és jól oszlassa el. Ezt a szokásos módon vagy közvetlenül a zuhany alatt, vagy a kád szélén ülve teheti meg.
  2. A legjobb, ha egy éles borotvát használ, és eltávolítja a legfinomabb szőrszálakat is.
  3. Az olaj miatt a szokásosnál több szőrszál gyűlhet össze a pengében. Ezért a pengét kicsivel gyakrabban öblítse ki folyó víz alatt.
  4. Mossa le és élvezze a puha bőrt!

Az olajnak köszönhetően a borotválás után már nincs szükség extra hidratáló ápoló használatára. Sima és puha tapintású bőr, viszkető kiütések nélkül!

A fém vagy fa borotva használata még fenntarthatóbbá teszi a borotválást. Így elkerülve a műanyag termékek használatát. Ezenkívül a fém vagy fa borotva tovább tart, kérdezze csak meg a szüleit és a nagyszüleit. Nincs szükség műanyag elemekre - nagyon éles anélkül is! Lehetséges, hogy az első néhány alkalom során elvágja magát, mert hozzászokott a tompa pengékhez, ezért legyen óvatos!

A fenntartható borotváláshoz ajánljuk a Bio Test- és masszázsolajunkat. Aftershave-ként használhat nyugtató kamillát tartalmazó Toning Moisturiser Calming Chamomile terméket. Egyszerűen permetezze a tonikot a frissen borotvált bőrére, és hagyja hatni.

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.