A gyönyörű bőr receptje: Vegán cékla latte

2017. november 05., vasárnap

A gyönyörű bőr receptje: Vegán cékla latte

Azok számára, akik szeretik a rózsaszínt és/vagy vashiányban szenvednek! A méregzöld matcha és a nap sárga kurkuma után, itt az új, divatos cékla latte.

Új dolgok kipróbálása? Benne vagyunk! Szeretjük, színes és változatos. És Ön?

A cékla antioxidánsban és folsavban gazdag, amely hatékony a test gyulladásai ellen, valamint felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Emellett aktiváló hatással van a májra és támogatja a test belső méregtelenítését. A cékla hozzájárul a szép arcbőr kialakulásához, különösen pattanásos és tisztátalan bőr esetén, valamint magas vastartalmának köszönhetően eltünteti a szem alatti sötét karikákat. Legjobb frissen és nyersen fogyasztva!

Receptek: Cékla latte

  • 1 Shot céklalé, lehetőség szerint frissen
  • 200 ml választás szerinti vegán tej
  • választható: egy kis édes, egy csipet fahéj, vagy akár egy kis narancslé

Elkészítés: Öntse a céklalevet egy pohárba. Melegítse, valamint habosítsa fel a tejet. Adja a tejet és tejhabot a céklaléhez.

Ha nincs kéznél prés, a cékladarabokat apróra is vághatja, majd kevés vízzel összekeverve, szűrje át egy szitán.

Kóstolja meg!