Összetevők

Ingredients matter: Kevesebb, amire valójában szükség van

Bőrünk a legnagyobb szervünk. Véd a káros hatásokkal szemben. A kozmetikumok ápolhatják és megőrizhetik egészségét, vagy károsíthatják és megbetegíthetik azt. Ezért nagyon fontos odafigyelni az összetevőkre!

A kozmetikumokat bőrünk felszívja. Egyes összetevők bejutnak a véráramba és felhalmozódnak a testben. Néhány parabén például elraktározódik a szervekben.

Nem akarjuk kitenni magunkat semmilyen egészségügyi kockázatnak! Ezért kell magunkat távol tartani minden kérdéses összetevőtől. Ön is így gondolja? Akkor jó helyen jár!

A termékekhez felhasznált összetevők nem jelentenek veszélyt a testünk és a környezetünk számára.

Less Nonsense

A termékek NEM tartalmaznak:

  • Szintetikus úton előállított vegyszer: tartósítószer, emulgeálószer, parfüm, ...
  • Kőolajszármazék: paraffin, vazelin és mikroműanyag
  • Az alkohol, mivel kiszárítja a bőrt
  • Pálmaolaj, mert ez csak egy olcsó töltőanyag
  • Állati összetevő
  • PEG, SLS, alumínium, ... (a hagyományos kozmetikumokban használt kémiai összetevők listája végtelen hosszúságú)

Állatokon nem tesztelt!

Rákkeltő, allergiát kiváltó hatás - nem, köszönöm! Mennyire nehéz az egyes kritikus összetevőket felismerni? Elegünk lett ebből, ezért egy új mértéket vezettünk be a natúrkozmetikumoknál:

100% Pure Nature

Hisszük, hogy a rendkívül hatékony, egészséges kozmetikumok minden összetevője megtalálható a természetben. Ezért a termékekhez csak 100% bio-minősített, természetes, tiszta növényi és hatékony összetevőket használunk fel. Kivétel nélkül! Ebben biztos lehet!

Next Level Organic

Nem csak az áll rajt, hogy Bio - Termékeink 100% bio-minősített összetevőket tartalmaznak, ezáltal elkerülve a peszticid-maradványokat, és támogatva a biológiai gazdálkodást. Nem használunk hagyományos vagy szintetikus adalékanyagokat. Ez teszi a friss kozmetikumokat egyedivé, valamint bőrét boldoggá.

Pure Plant Power

A válogatott növényi esszenciák és a kiváló minőségű, hideg préseléssel kinyert olajok teljesen új szinten kényeztetik bőrét. Az egyedülálló kétfázisú ápolás lehetővé teszi a szintetikus adalékanyagok - tartósítószerek és emulgeálószerek - mellőzését, ezáltal biztosítva az új típusú, biológiai kozmetikumok széles választékát.

A termékek tiszta, növényi eredetűek, vagyis állatkísérlet mentesek.

Az alapanyagok gondos feldolgozása maximális tápanyagtartalmat és hatékonyságot garantál. A kiegyensúlyozott receptúrák biztosítják mindazt a bőr számára, amire szüksége van a ragyogáshoz.

Lehetőség szerint, fair termékeket, vagy fair nyersanyagokat vásárolunk, ilyen például a hidegen préselt Bio-Argánolaj, amelyet egy női munkaközösség készít Marokkóban, vagy a mosható Tisztítópárnák és kiegészítők, amelyeket siket nők gyártanak Peruban.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi termékünket Ausztriában, dél-kelet Steiermarkban található gyárunkban klímasemleges módon állítjuk elő.

Fedezze fel a fenntartható, biológiai és vegán termékek széles választékát!