Mi és Környezetünk

Made with Love

Termékeink minősége és a fenntarthatóság a legfontosabb számunkra! Ez a 2 tényező nagyon közel áll szívünkhöz és befolyásolja minden döntésünket - kompromisszumok nélkül!

Minden termékünk nagy szeretettel és gonddal ausztriai (Graz) üzemünkben előállított.

100% -ban bio és fair

Teljes kínálatunk 100%-ban ellenőrzött biológiai összetevőkből előállított és a termékek elnyerték az Ausztria Bio Garantie bio minősítését. Tehát készítményeinkben nem találhatóak mérgek, mint pl. növényvédőszer-maradványok, illetve világszerte támogatjuk a biológiai gazdálkodásokat.

Ahol lehetséges előnyben részesítjük a fair termelést és fair kereskedelmet. Például minden kiegészítő termékünk Peruból, egy süket varrónőket alkalmazó gyárból származik. Nekik ezáltal munkát, továbbképzést és méltányos fizetést biztosítunk.

100% vegán és állati kegyetlenség mentes

Minden termékünk vegán - a tartalomtól a címkéig! Véleményünk szerint kozmetikai termékeink nem vesztenek értékükből semmit az állati anyagok elhagyásával. Mert ki szeretne hal vagy disznóbőrből nyert kollagént az arcára kenni? Sajnos kevesen tudják, hogy milyen összetevőket is rejetnek a kozmetikumok. Nálunk egyátalán nincs oka aggodalomra! Mi 100%-ban a növények erejére támaszkodunk. Még a ragasztócímke esetében is (ami általában állati kazeint tartalmaz), sőt a nyomdafesték is vegán.

Az, hogy mit értünk "állati kegyetlenség mentes" alatt, nem biztos, hogy mindenkinek teljesen világos. Az EU-ban a kozmetikumok előállításhoz végzett állatkísérleteket betiltották. A nagyvállalatok azonban még mindig találnak kiskapukat a további állatkísérletekhez, ami nagyon szomrú. Mi kozmetikumainkat magunkon és barátainkon teszteljük.

Fenntartható, mert mi a holnapra is gondolunk

Nem csak a tartalom 100% biológiai, hanem a csomagolás is:

  • Újrahasznosítható üvegpalackokat használunk, amelyet Ön is tovább hasznosíthat. Itt van néhány javaslat ehhez.
  • A címkék gyorsan lebomló Eco-fóliák.
  • A dobozok anyagát újrahasznosított kartonból, Ausztriában állítják elő. 
  • Szállításkor újrahasznosított műanyag-mentes csomagolóanyagokat és klíma-semleges szállítást végzünk.

Örömünkre szolgál, ha Ön is hasonlóan lelkesedik a fenntartható, biológiai és vegán termékek iránt!