Tisztítóolaj minden bőrtípus számára

Tisztítóolaj minden bőrtípus számára

Hallott már az úgynevezett olajtisztítási módszerről? Egy csodálatosan gyengéd módszer a bőr számára a szennyeződések eltávolításához és a nedvességellátáshoz. A természetesen ragyogó és egészséges bőrért!

Icon

Az olajtisztítási módszer, vagy angolul Oil Cleansing Method (OCM), egy napi tisztítási rutin a smink és a szennyeződések eltávolításához. Használjon kiváló minőségű olajokat, amelyek egyensúlyba hozzák a bőrét és fontos tápanyagokkal látják el azt. Imádni fogja a hatását, és rövid idő alatt, ismét jól fogja érezni magát a bőrében!

Kezdetben sokan szkeptikusak, amikor azt hallják, hogy az arcot olajjal kell megtisztítani. Miért is működik? Ehhez egy kémia óráról ismert alapelvre kell visszaemlékezni: „Hasonló hasonlóban oldódik” - a felvitt olaj a bőrön történő masszírozás során, oldja a mitesszereket és a szennyeződéseket, valamint megköti azokat. Tehát eltávolítja a tisztátalanságokat és alapos tisztítást bizosít.

Nem kell attól félnie, hogy a bőre kiszárad az intenzív tisztítástól: Mivel a tisztítóolaj előállításához 100% -ban természetes és bio olajokat használunk fel, valamint sok vitamint és esszenciális zsírsavat is tartalmaz, amelyek ápolják a bőrt és nem szárítják ki azt.

Számos hagyományos tisztító, valamint sminkeltávolító termék olyan anyagokat tartalmaz, amelyek tönkreteszik a bőrvédőgátat, ezáltal áteresztővé válik. Az olajtisztítási módszert javasoljuk, mivel gyengéd és alapos, valamint irritáció nélkül ápolja a bőrt.

A módszer minden bőrtípus számára alkalmas napi tisztítási rutinként, különösen hasznos zsíros és olajos bőr esetén, mivel az olaj egyszerre antibakteriális és gyógyító hatású, valamint szabályozza a bőr saját faggyútermelését. Ha valóban nagyon száraz a bőre, lemosás helyett egy többször felhasználható sminkeltávolító vattával is eltávolíthatja az olajat. Használja az olajat mindennap a smink eltávolításához, ezáltal tisztább és finomabb bőrt biztosítva.

Így műkődik a tisztítóolaj

  1. Tegyen néhány pumpálásnyi cseppet az ujjvégeire és oszlassa el óvatosan
  2. Masszírozza el gyengéden az arcán, eloszlatva a tisztítóolajat a bőrén. Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egyetlen területet sem, szánjon rá időt - ezt a masszázst akár 10 percig is végezheti
  3. Hagyja az olajat rövid ideig hatni - közben mosson fogat
  4. Mossa le az arcát langyos vízzel - kész is!

Ha nagyon száraz a bőre, akkor vízzel történő lemosás helyett, egy sminkeltávolító vattával távolítsa el az olajat.

A tisztítóolajunk még többre képes!

A Bio Cleansing & Detox olaj segítségével pillanatok alatt megszabadulhat a sminktől és a szennyeződésektől. Mivel a tisztítóolaj pattanások esetén is alkalmazható, körömvirág kivonatot és vadrózsa olajat használunk, amelyek támogatják a sebgyógyulást. Mindkettő erős regeneráló hatást biztosít a szövetek számára, a vadrózsaolaj ellensúlyozza a bőrpírt, az ekcémát és a pikkelysömört is.

Egy különösen tápláló összetevő az avokádóolaj, amely hidratáló és jó bőrzsírosító hatásáról ismert. Hatékonyan csökkenti a tisztátalanságot, valamint finomítja a bőr textúráját és támogatja a sebgyógyulást is.

A sárgabarackmag és a jojobaolaj további hidratáltságot és nedvességraktározást, valamint erősítő hatást biztosít a kötőszövetek számára.

Az olajsav különösen magas aránya megkönnyíti a tisztítóolaj felvitelét, és egyúttal a bőrvédőgát ideiglenes megnyílását okozza a mélyre ható tisztítás és a bőr hatóanyagokkal való ellátása érdekében.

Az antimikrobiális és gyulladáscsökkentő összetevők, mint például az illóolajok, a rozmaring kivonat, az olívaolaj és a sárgabarackmag olaj megelőző hatást fejtenek ki a gyulladásos folyamatokkal szemben.

A smink és a szennyeződések eltávolítása érdekében a tisztítóolaj használatát építse be a napi bőrápolási rutinjába - a bőre hálás lesz érte!

  • Porentiefe Reinigung: Der Schlüssel zu schöner Haut!

Ajánljuk