Merüljön el a natúrkozmetikumok világában, a sziklaugró, Ellie Smart segítségével

Merüljön el a natúrkozmetikumok világában, a sziklaugró, Ellie Smart segítségével

Ellie Smart, környezetvédelmi aktivista és a világ egyik legsikeresebb sziklaugrója a 100%-ban biológiai és egészséges kozmetikumokra esküszik: "A nap, a tenger és a szél nagyon megterhelő a bőröm számára, ezért a hatékony kozmetikumokban bízom!"

Icon

Profi sportolóként Eleanor Smart hozzászokott, hogy bőre extrém körülményeknek van kitéve: amikor 20 méternél magasabb sziklákról ugrik le, ki van téve a szélnek és az időjárásnak. Ehhez jön még a nap és a tengeri só, valamint a naphosszig tartó edzések és versenyek által okozott tartós megterhelés. A klórozott víz és az Egyesült Államok zord időjárása további terhelést jelent a bőr számára télen.

Extrém sportolóként Ellie otthon érzi magát a durva sziklák. Állandóan a határig feszegeti a bőrét. Eddig száraz bőrrel és irritációval küszködött. Hatékony és egészséges kozmetikumokat keresve talált rá a PURE SKIN FOOD termékekre. A gazdag ápolás kellő védelmet nyújt a bőrnek és egyben újjáépíti azt: "Először nincs többé irritáció és probléma a bőrömmel!"

A High Diving-versenyek, ahogy angolul nevezik, a természet közepén zajlanak, a világ legszebb partvidékein. Ezért nagyon fontos Ellie számára, hogy a bőrápoló termékek ne hagyjanak hátra semmilyen vegyszert a vízben. A célja, hogy az érintetlen természetet, ugyanúgy érintetlenül hagyja. A bolygónk fajgazdag élőhelyein a kényes egyensúlyt nem szabad megzavarni a kozmetikai termékekkel és az olcsó töltőanyagokkal. Ha a parton elpusztul a természet, hiányozna a gyönyörű háttér a sziklaugrás során.

A legfontosabb célunk az, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amelyek egészségesek a szervezet számára, valamint a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolják a környezetre. Ez környezetfilozófiailag tekintve Ellie-vel egy hullámhosszra hoz bennünket. Ez az összhang megerősítette az elhatározásunkat, hogy vele dolgozzunk. Örömmel támogatjuk ezt az egyedülálló sportolót és hihetetlenül erős nőt, valamint óvjuk a bőrét az öregedés jeleivel szemben.

Hogyan lesz az ember sziklaugró?

Ellie az Egyesült Államok szívében nőtt fel, és már fiatalon felfedezte a szenvedélyét e szokatlan sport iránt: a Missouri állambeli Kansas City úszómedencéjénél már gyerekkorában felfedezte a szabadtéri ugródeszkát, és 5 évesen részt vett az első versenyén.

20 évesen leugrott az első sziklájáról: „Ez volt a valaha volt legizgalmasabb érzés! Megtudtam, hogy a Red Bull Cliff Diving nőket is bevesz a sorozatba, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom.” Az Észak-Karolina közelében lévő sziklákon sajátította el az alapokat. Aztán egy egy útra szóló jegyet vásárolt Angliába, ahol egy edzővel elkezdte a professzionális edzéseket. A szükséges négy ugrást azonnal meg tudta csinálni, ami a versenyen való részvétel alapfeltétele volt. Mindössze 21 évesen meghívták az első versenyére.

Eközben Ellie a Red Bull Cliff Diving World Series fix indulójai közé tartozik, amelynek versenyei minden évben egzotikus és lélegzetelállító helyszíneken zajlanak szerte a világon. Ennek megfelelően sokat utazik, és az év nagy részében bőröndből él.

A Clean Cliffs Project - Együtt a tengerbe kerülő műanyag

Ellie már az első profi évében felismerte a nagy problémát: „Minden tengerparton, legyen szó Görögországról, Olaszországról vagy Boszniáról, a kép ugyanaz: sok műanyaghulladék volta tengerben. Egyszer még egy műanyag zacskót is a bokám köré csavarodott, amikor egy ugrás után visszaúsztam a partra!" Úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban: megalapította a Clean Cliffs Projectet, valamint azóta is szervez takarításokat és előadásokat a versenyhelyszín közelében élők számára. „Célzott intézkedéseket akarunk hozni annak megakadályozása érdekében, hogy az óceán, mint élőhely lakhatatlanná váljon és elpusztuljon. Mert ha az óceánok kihalnak, annak végzetes következményei lesznek az éghajlatunkra” - mondja Ellie: „Most mindannyiunknak cselekednie kell, és részt kell benne vennie!”

Ebbe beletartozik az is, hogy Ellie a hagyományos kozmetikumokról a szennyezőanyag mentes és egészséges natúrkozmetikumokra váltott: "Amit különösen szeretek a PURE SKIN FOOD termékekben, az az, hogy minden összetevő 100%-ban bio-minősített." A fenntartható filozófiánk célja, hogy a legjobb termékeket fejlesszük ki a bőrünk és a környezetünk számára. Ellie bőre hálás ezért: mostanra kipihent és megerősödött a következő szezonra!

Ellie ajánlása a hideg téli napokra:

„Jelenleg Montrealban edzek. A hideg hőmérséklet és a klóros víz a medencében a benti edzések alatt gyorsabban kiszárítják a bőrömet. Csak a PURE SKIN FOOD White Chocolate Body Mousse segíthet! Imádom a csokoládé meleg illatát, és a bőröm csodálatosan puha és rugalmas lesz a használata után! A vőlegényem, Owen is nagy rajongója ennek!"

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.