Tisztátalan bőr - no more: Szabaduljon meg a pattanásoktól és mitesszerektől holisztikus úton

Tisztátalan bőr - no more: Szabaduljon meg a pattanásoktól és mitesszerektől holisztikus úton

Unja már a pattanásokat, mitesszereket és egyebeket? Érhető! A kérdés már csak annyi: Mi segít valóban? Most megtudhatja!

Icon

Unja már a pattanásokat, mitesszereket és egyebeket? Érhető! A kérdés már csak annyi: Mi segít valóban? Erre nem is olyan könnyű válaszolni, mivel a tisztátalan bőr okozói különbözőek és nagyon változatosak. A megfelelő kozmetikumok önmagukban, sajnos csak a tünetek ellen tudnak harcolni és kívülről segítik a bőr szabályozását. A probléma azonban általában mélyebben rejlik. Tehát holisztikus megközelítésre van szükség, ahhoz, hogy megszabadulhasson a tisztátalanságoktól.

Kezdjük az elején:

Mi okozza a tisztátalanságokat?

A pubertás alatt a hormonok megőrülnek, amely gyakran pattanásokhoz és aknéhoz vezet. Ha a hormonális egyensúlyban valamilyen zavar támad, a faggyúmirigyek több zsírt termelnek. A pórusok eltömődnek. Ez a mitesszerek kialakulását okozza, amely ha begyullad, csúnya pattanásokat eredményez.

De mi van, ha túl van a pubertáson, de a mitesszerek és / vagy pattanások még mindig nem tűntek el?

Sok nő szenved a menstruáció idején a tisztátalan bőrtől. Ennek 1. számú oka a hormonális ingadozások, azonban még számos tényező befolyásolhatja ezt. Ezek közé tartoznak:

  1. genetikai hajlam (sajnos)
  2. környezeti hatások
  3. dohányzás (azaz gyorsan abba kell hagyni!)
  4. gyógyszerek vagy pl. fogamzásgátló tabletta
  5. rossz vagy túlzott bőrápolás
  6. rossz táplálkozás, gyomor és bélrendszeri problémák (legtöbbször összekapcsolódik)

Az 1. esetben sajnos nem sok mindent lehet tenni, kívülről megpróbálni eltűntetni és csak remélni a javulást. A tisztátalanságok nagyrésze általában megszűnik.

2. A környezeti hatások, mint például a levegőben, a vízben, valamint az élelmiszerekben és kozmetikumokban található káros anyagok megterhelik bőrünket és tisztátalanságokat okozhatnak. Néhány tényezőt tudunk befolyásolni, de sajnos nem mindet. Fontos az arc napi alapos tisztítása. Használja reggel és este a Cleansing & Detox olajat, amely eltávolítja a szennyeződéseket, valamint körömvirág kivonattal megnyugtatja és ápolja a bőrt.

3. Dohányzás - Amennyiben Ön dohányzik, jó azt gyorsan abbahagyni, ha tudja. Ezáltal csökkentheti az egészségügyi kockázatokat és a korai öregedés jeleit, valamint pénzt és pattanásokat spórolhat meg.

4. Ha Ön rendszeresen gyógyszert szed és arra gondol, hogy ez a tisztátalanságok kiváltó oka, akkor keresse fel orvosát. Ellenkező esetben próbáljon csak akkor gyógyszert szedni, ha valóban szükséges. Ha fogamzásgátló tablettát szed, egyszerűen túl kell esnie a hormonális változásokon. Ennek a folyamatnak a felgyorításában egy méregtelenítő kúra vagy egy megfelelő kozmetikum, mint pl. az Ápolószett tisztátalan és kombinált bőrre, is segíthet.

5. Lehet, hogy túl agresszív termékeket használ? Különösen pattanások esetén, számos olyan termék van, amely inkább árt, mint segít. A rossz vagy túlzott ápoló használatában a legrosszabb: megzavarja a természetes lipidréteget. Így a baktériumok számára bőre jobban elérhetővé válik, ami a pattanások megjelenéséhez vezet. Emiatt javasoljuk az arcolajok használatát, mivel segítenek a lipidréteg visszaállításában és védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben. Zsíros és kombinált bőr esetén különösen kiváló a Beauty olaj tisztátalan és kombinált bőrre termék. Az arcolaj által jelzi bőrének, hogy kevesebb zsírt termeljen és szabályozza önmagát. Csodálatos nem?

6. A megfelelő táplálkozással varázslatossan széppé teheti bőrét. Hagyja el 2-3 hétig a tehéntejet, a fehér cukrot és lehetőség szerint a fehérliszt termékeket. Nagyon sok esetben ezáltal javul a bőr állapota. Azonban a táplálkozás által még ennél is többet tehet bőréért. Mivel a téma túl komplex, ezzel a későbbiekben egy másik cikkben újra foglalkozni fogunk.

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.