Join the #pureskinrevolution now!

Join the #pureskinrevolution now!

Aki szép akar lenni, annak szenvednie kell? Nem! Szerintünk aki szép akar lenne, annak tiszta kozmetikai termékeket kell alkalmaznia. #pureskinrevolution - egészség és környezetvédelem!

Icon

Nincs több kimondhatatlan vegyi anyag, elő a természettel

Folyamatosan olvasuhatunk potenciális rákkeltő, allergén, mutagén kozmetikai összetevőkről. Itt az idő valamit tenni ezek ellen! Mondjon Ön is NEMET és zárjon ki minden egészségügyi kockázatot. Ismerje meg növényi  Skin-Superfoods termékeinket és tegyen valami jót bőréért és környezetéért.

Mondjon NEMET:

  • egészségre káros anyagok a kozmetikumokban (parabén, PEG, ásványi olaj, ftalát, ...)
  • állatkísérletek és állati eredetű összetevők
  • pálmaolaj
  • mikroműanyag

Bőre, teste és környezete is hálás lesz!

Megjegyzés: Tudta, hogy a natúrkozmetikumok is (legfeljebb 49%-ban) tartalmazhatnak szintetikus összetevőket? A bizalom jó, de még jobb az összetvők ellenőrzése. Használjon kizárólag tiszta termékeket!

Forradalom a fürdőszobában - Csatlakozzon Ön is!

Hogyan működik:

  1. Vásároljon csak olyat, amire valóban szüksége van! Ez a bőrápolás esetében is igaz: A kevesebb néha több. Vásároljon inkább kevesebb bio terméket, mint több olcsó hagyományos ápolót, amire valójában szüksége sincs.
  2. Csak hamisítatlan természetes kozmetikai termékek! Ügyeljen a parabén, PEG, szintetikus illatanyag, mikroműanyag, pálmaolaj, stb... mentes termékek vásárlására - a  Codecheck segít. Bőre és környezete is hálás lesz!
  3. #pureskinrevolution Ambassdor! Küldjön egy fotót Facebook oldalunkra, amely megmutatja, hogy Ön mit tesz bőre egészségéért és környezetéért. Vagy: egy privát üzenetet, amelyben szerepel az, hogy Ön mit gondol a #pureskinrevolution témáról. Köszönetképpen egy 20%-os utalványt biztosítunk, amelyet következő vásárlása alkalmával használhat fel üzletünkben.

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait az adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.