Megfelelő táplálkozás akné és tisztátalanságok ellen

Megfelelő táplálkozás akné és tisztátalanságok ellen

A kozmetikumok kívülről segítenek a tisztátalanságokkal szemben, de a megfelelő táplálkozásnak is nagy szerepe van. Próbálja meg átállítani táplálkozását. Ezzel többnyire csodát tehet.

Icon

A kozmetikumok kívülről segítenek a tisztátalanságokkal szemben, de a megfelelő táplálkozásnak is nagy szerepe van. Próbálja meg átállítani táplálkozását. Ezzel többnyire csodát tehet.

AMIKET NE

Bőrünk ellenségei 1: Magas vércukorszint

Mindaz, ami a vércukorszintet növeli, amiatt pattanások is kialakulhatnak. Próbálja meg elhagyni a magas glikémiás indexű élelmiszereket és alacsonyan tartani vércukorszintjét.

A cukor és édességek, valamint a fehér lisztből készült termékek, burgonya, chips, stb. helyett fogyasszon inkább komplex szénhidrátokat, mint pl. a teljeskiőrlésű kenyér, teljeskiörlésű rizs, stb, illetve dióféléket és zöldségeket.

Bőrünk ellenségei 2:

A tejtől is kivirágozhatunk - negatív értelemben. Fogyasszon kevesebb tejterméket és figyeljen oda bőrének pozitív változásaira. Normál esetben rövid idő alatt kevesebb pattanása lesz vagy ezek teljesen eltűnnek.

Bőrünk ellenségei 3+4: Alkohol és Nikotin

Tudta ezt? Észrevette, hogy egy buli után, amikor jól a pohár fenekére nézett, a pattanások hirtelen elborítják arcát. Ez nem meglepetés, mivel bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk.

AMIKET IGEN

Bőrünk barátja 1: Sok, sok zöld

A bennük található klorofill hatékony a gyulladásokkal és bőröregedéssel szemben. Minnél sötétzöldebb, annál jobb. Ilyen például a rukkola, kelkáposzta, spenót és a zsázsa. Tehát: zöld turmixok, saláták es egyebek - mindig segítnek!

Bőrünk barátja 2: Clean Eating

Bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk. Ha szervezetünk megszabadul a méreganyagoktól, akkor megszűnnek a tisztátalanságok is. Tehát: amennyiben lehetséges kerülje az adalékanyagokat és méreganyagokat, fogyasszon inkább friss, feldolgozatlan élelmiszereket.

Bőrünk barátja 3: Zabtej tehéntej helyett

A tejtermékek sok esetben erősítik a tisztátalanságok megjelenését. Fogyasszon növényi alternatívát, mint pl. zabtejet, amely mindemellett magas E-vitamin és folsav tartalommal is rendelkezik.

Bőrünk barátja 4: Antioxidánsok

Felveszik a harcot a gyulladásokkal, így a tisztátalanságokkal szemben is. Különösen magas antioxidáns tartalommal rendelkeznek a bogyós gyümölcsök, a vörös szőlő, a csalán és a zöld leveles zöldségek.

Bőrünk barátja 5: Diófélék

Néha az akné okozója a cink- és a szelén-hiány. A mandula, a brazil dió, a tökmag és egyebek segítségével ezek könnyedén lefedhetőek, valamint az E-vitamin, magnézium szükséglet is pótolható.

Bőrünk barátja 6: Igyon, igyon és megint csak igyon

Minél többet iszik, szervezete annál könnyebben megszabadul a nem kívánt méreganyagoktól. Fogyasszon vitaminos vizet (víz némi gyümölccsel és zöldséggel gazdagítva), zöld teát, csalán teát és vizet egy pár csepp citromlével. Próbáljon meg napi 3 litert fogyasztani, valamint csináljon egy előtte és utánna fotót. Az eredmény meghökkentő lesz!

És természetesen sokk függ a megfelelő ápoló használatától is

A megfelelő bőrápoló használata elengedhetetlen. Kerülje a túl agresszív termékeket, amelyek kiszáríthatják a bőrt és károsíthatják annak védőrétegét. Próbálja ki a Cleansing & Detox olajat és A fiatal és kombinált bőrre való ápolószettet, amelyek segítenek bőrének egyensúlyának megtalálásában.

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.