Hogyan kaphatja vissza gyönyörű, teljes szemöldökét?

2017. március 24., péntek

Hogyan kaphatja vissza gyönyörű, teljes szemöldökét?

Must Have 2017: Teljes szemöldök

Az elmúlt időkben teljesen új trend alakult ki a szemöldök formázás területén is. Míg korábban a hosszú, vékony volt a divatos, mostanra már a markáns és teljes szemöldök került előtérbe.

Rendbe szeretné hozni évek alatt "megkopasztott" szemöldökét, de az nem nő ki egyik napról a másikra, mint azt ahogyan Ön szeretné? Valószínűleg ismerős a probléma. Az új Szépség trendek, mint a Microblading és szemöldök implantátumok, segítségével tökéletes szemöldök készíthető. De vajon megér ennyit?

Sophisticated Brows

Mi egy egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást kínálunk Önnek: A Lush Eyebrows Szemöldökolaj serkenti a szőr növekedését, valamint ápolja és táplálja a szemöldököt. Természetesen ez a termék sem biztosít egy éjszaka alatt tökéletes szemöldököt, de egy kis türelem meghozza az eredményt. Egyszerűen vigye fel a terméket a roll-on segítségével reggel és este a szemöldök területére és gyengéden masszírozza el. Az olaj emelett férfiak számára szakállápolóként is alkalmazható.

Ha úgy gondolja, hogy kevés annak az esélye, hogy szemöldöke magától növekedésnek indul, akkor lépje át ezt az akadályt az olaj segítségével. Javasoljuk, hogy válassza először a természetes és kíméletes utat, mielőtt drága kezelésekbe kezdene.