Hogyan kaphatja vissza gyönyörű, teljes szemöldökét?

Hogyan kaphatja vissza gyönyörű, teljes szemöldökét?

Vékonyból teljeset? Sajnos nem megy egyik napról a másikra. De mi most megpróbálunk segíteni abban, hogy természetesen markáns szemöldökét gyorsabban visszakaphassa.

Icon

Must Have 2017: Teljes szemöldök

Az elmúlt időkben teljesen új trend alakult ki a szemöldök formázás területén is. Míg korábban a hosszú, vékony volt a divatos, mostanra már a markáns és teljes szemöldök került előtérbe.

Rendbe szeretné hozni évek alatt "megkopasztott" szemöldökét, de az nem nő ki egyik napról a másikra, mint azt ahogyan Ön szeretné? Valószínűleg ismerős a probléma. Az új Szépség trendek, mint a Microblading és szemöldök implantátumok, segítségével tökéletes szemöldök készíthető. De vajon megér ennyit?

Sophisticated Brows

Mi egy egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást kínálunk Önnek: A Lush Eyebrows Szemöldökszérum serkenti a szőr növekedését, valamint ápolja és táplálja a szemöldököt. Természetesen ez a termék sem biztosít egy éjszaka alatt tökéletes szemöldököt, de egy kis türelem meghozza az eredményt. Egyszerűen vigye fel a terméket a roll-on segítségével reggel és este a szemöldök területére és gyengéden masszírozza el. Az olaj emelett férfiak számára szakállápolóként is alkalmazható.

Ha úgy gondolja, hogy kevés annak az esélye, hogy szemöldöke magától növekedésnek indul, akkor lépje át ezt az akadályt az olaj segítségével. Javasoljuk, hogy válassza először a természetes és kíméletes utat, mielőtt drága kezelésekbe kezdene.

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait az adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.