A hét összetevője: Feketeköményolaj

A hét összetevője: Feketeköményolaj

Tisztító, szabályozó és gyógyulástámogató hatású - a feketeköményolaj segít bőrének a helyes út megtalálásában és a szájápolás egyik kötelező eleme!

Icon

Feketeköményolaj (Nigella Sativa Seed Oil)

A feketeköményolaj előnyeiből a gyulladt és irritált bőr is profitálhat. Ezért a PURE SKIN FOOD Beauty olaj fiatal és kombinált bőrre termék egyik fontos összetevője. Tisztító és kiegyensúlyozó hatása által segít a bőr egészségének helyreállításában. Nélkülözhetetlen a szájhigiénia területén is: A fogakat megszabadítja a baktériumoktól, gyulladásgátló hatású, valamint segíti a szövetek gyógyulását és megnyugtaja a légutakat. Hatásait próbálja ki most egyszerűen a Fogápoló olaj olajkúrához termék segítségével.

Fontos összetevői:

  • A timokinon elsősorban a feketeköményolaj erős biológiai aktivitásáért felelős. A timokinon magas antioxidatív hatékonyságot mutat.
  • A feketeköményolaj magas linolsav tartalma által csökkenti a korpaképződést -  a zsírsav a bőrvédőgát egyik építőeleme.

A fűszeres illatú olaj a következő kozmetikai tulajdonságokkal rendelkezik:

  • gyulladásgátló, antibakteriális és gombaellenes (fungicid),
  • szabályozza a bőr immunrendszerét
  • szabályozza a sejtciklust
  • enyhíti a bőr és a légutak allergiás reakcióit
  • gyógyulástámogató

A feketeköményolaj antimikrobiális hatásának köszönöhetően egy gyengéd fertőtlenítőszer.

De hatása ennél jóval sokoldalúbb: stabilizálja a bőr immunrendszerét. Az immunrendszer megnövekedett válaszkészsége által alakulnak ki az allergiás reakciók, mint pl. a kiütés vagy ekcéma. A feketeköményolaj enyhíti a viszketést, csillapítja az irritációt és támogatja a szövetkárosodás gyógyulását.

Sejtciklus szabályozó képessége különösen a bőr védőgátja esetében játszik fontos szerpet, a timokinont a rákkutatás terén nagy érdeklődéssel vizsgálják.

A PURE SKIN FOOD termékekben a feketeköményolaj a kiegyensúlyozott receptúra egy része, amely megkönnyíti a hatóanyagok felvételét és fenntartható egyensúlyt biztosít.

A következő PURE SKIN FOOD termékek tartalmazzák:

  • Beauty olaj fiatal és kombinált bőrre
  • Fogápoló olaj olajkúrához

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.