Így lesz egészséges a haja a nyár folyamán

Így lesz egészséges a haja a nyár folyamán

Szalmaszerűnek érzi a haját nyáron - különösen fürdőzés után -, valamint elveszíti a fényét? Elmondjuk, hogyan ápolja a haját nyaralása előtt, alatt és után, és hogyan őrizheti meg a haja egészségét!

Icon

Ha kezdődik a nyári vakáció, ne felejtsen el törődni a hajával a nyaralás közben és azután.

A forró hónapokban a napvédő használata elengedhetetlen még akkor is, ha hajunk nem tud leégni. Az UV-sugárzás nemcsak a mesterséges festéket és színezőket, hanem a természetes hajszínt is megfakítja. Néhány ember örül egy-két halványabb tincsnek. Azonban az UV-sugárzás gyengíti a keratinszerkezetet is, amely sajnos törékennyé teszi a hajat.

A hajunk egy természetes napvédő a fejünk számára! Megakadályozza, hogy a napsugárzás túlságosan intenzív legyen a szabadtéri tevékenységek során, valamint, hogy ne kapjunk napszúrást.

Vannak azonban más tényezők is, amelyek különösen igénybe veszik a hajunkat nyáron:

  • Szél és időjárás
  • Klóros víz
  • Sós víz
  • Sport
  • Izzadság
  • Gyakori copf vagy frizura váltás
  • Gyakori mosás és fürdőzés

Gondoskodás a nyári vakáció előtt: Less is more

A nyaralás lefoglalása után elkezdheti a gondoskodást! Egyszerűen fontos, hogy odafigyeljen a hajára és rendszeres nedvességgel lássa el. Kényeztesse a haját hetente kétszer egy éjszakai intenzív kezeléssel, például a Gorgeous Hajolajunk segítségével. Ez biztosít mindent a haj számára, amire szüksége van, hogy erős és ellenálló legyen. Kerülje a hajszárító és a hajvasaló használatát, mosás után hagyja megszáradni, és mondjon le az összes felesleges kezelésről és ápolószerről.

Nyaralás alatt: Figyeljen a napra!

Tegyen egy Toning Moisturizer terméket a strandtáskájába. A nap folyamán többször bepermetezheti a haját, ezáltal hidratálva azt. Még akkor is, ha a sós víz egy igazán remek textúrát ad a haj számára - amit sokan szeretünk -, fürdőzés után mindig azonnal öblítse le a klórt és a sós vizet csapvízzel, mivel a maradék szalmaszerűvé teszi a hajat.

A legjobb, ha egy kalapot visel a nap legmelegebb óráiban, vagy a Sunshine Szépségolajat használja, így védve a haját. Minden esetben helyezze át a hajválasztékot, mivel ezt a területet a krémezés során gyakran elfelejtjük! Ha mégis megtörténne, és leég a választék mentén, akkor masszírozza el a Gorgeous hajolajat, ezáltal megnyugtatva a fejbőrét az éjszaka folyamán.

Intenzív ápolás a nyaralás után

Néhány forró nap vagy hét után a haj szalmaszerűnek és száraznak tűnik, és gyakran elveszti a fényét. A Gorgeous Hajolaj segít a nyaralás után a haj újjáépítésében, valamint a szükséges nedvességgel látja el azt. Ezáltal a Rapunzel copf megmenthető:

  1. Hajmaszk: Száraz hajvégek és sérült haj esetén hajmosás előtt 10 perccel masszíroza a hajba, és hagyja hatni. Nagyon száraz haj esetén egy éjszakán át hagyhatja hatni az olajat intenzív ápolóként!
  2. Leave-in ápolás: Mosás után masszírozza kíméletesen a törülközőszáraz hajba a hajvégeknél, illetve a haj teljes hosszában.
  3. Viszkető fejbőr vagy korpásodás esetén: Mosás előtt masszírozza be a hajolajat a fejbőrbe, és hagyja hatni.

A kedvelt Gorgeous Hajolajunk segítségével a haja megőrzi az egészséges ragyogását a nyár folyamán és rugalmas marad - mindegy, hogy a nyaralás előtt, alatt, vagy után. A barátai csodálkozni fognak, hogy milyen ragyogóan tért vissza a nyaralásból!

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait az adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.