Layering-ápolórendszer: 10 előny bőre számára

Layering-ápolórendszer: 10 előny bőre számára

Miért jobbak a Bio-arcápolóolajok és Layering-ápolórendszerünk, mint a hagyományos krémek - Íme 10 előny!

Icon

Oil in your face! Krémek vagy Arcápoló olaj

A krémek zsírból és vízből állnak. Azonban ezekhez szükség van emulgeálószerekre is, ami által összeállnak, valamint tartósítószerekre, hogy a baktériumok ne tudjanak elszaporodni. Ezek az anyagok kizökkentik bőrünket egyensúlyából. Ehhez jönnek még gyakran az ásványolajok és állati zsírok is, amelyek eltömítik a pórusokat és gyakran bőrproblémákat vagy allergiát okoznak.

Nem, köszönöm!

Ha ez a válasza, akkor fedezze fel csodálatos növényi olajainkat és esszenciáinkat, amelyek valóban ragyogóvá varázsolják, táplálják és hatóanyagokkal látják el a bőrt. És a legjobb: bőrre visszanyeri természetes egyensúlyát. A PURE SKIN FOOD natúrkozmetikai szakértőkkel együtt, a legmagasabb szinten fejlesztette ki Layering-Bőrápolóit.

100% pure natural awesomeness

Nem minden bio ugyanolyan! Mi a legkiválóbb minőségű biológiai nyersanyagokból állítjuk elő termékeinket. A jó hír: megtaláltuk a legjobb biológiai Superfoodokat.

A Toning Moisturisers megfelelő mennyiségű nedvességet biztosít, amelyet a bőr kiválóan tud hasznosítani. A kiválasztott, hidegen préselt bio növényi olajok a legmagassabb természetes hatóanyag tartalmat garantálják, amelyek mélyen táplálják a bőrt és benntartják a nedvességet. A Moisturiser és a Beauty olajjal együtt erősítik a lipidréteget a mindennapi hatásokkal szemben és igazi frissességet biztosítanak a természet csodaanyagai segítségével.

A két termék segítségével számos kozmetikumot helyettesíthet.

Az Arcápoló olajok és Bio-Layering-ápolórendszerünk 10 előnye - Önt is meg fogjuk győzni!

  1. Olaj az arcra?!? Ó igen, hagyja a krémeket és bőre hálás lesz! A krémekkel ellentétben a PURE SKIN FOOD Arcápoló olajok emulgeálószer és kémiai tartósítószer mentesek, valamint koncentráltabb és hatékonyabb ellátást biztosítanak bőrének.

  2. Kis mennyiség, nagy hatás! Beauty olajaink rendkívül kiadósak. A töltőanyaggal felfújt olcsó krémek helyett használjon inkább bio minőségű, értékes, hidegen préselt prémium olajokat, amelyek a táp- és hatóanyagok maximális ellátását biztosítják.

  3. A növényi olajok mélyebben behatolnak a bőrbe, mint a krémek. Hatóanyagai jobban bejutnak a bőr rétegeibe, ezáltal könnyebben felszívódnak.

  4. Az olajos tisztítómódszer a kozmetikai szakértők által minden bőrtípus (igen, még zsíros bőrre is !!!) számára ajánlott. Az olajok hatékonyan megszabadítják a pórusokat a szennyeződésektől és baktériumoktól, szabályozzák a zsír- és faggyútermelést, valamint támogatják a gyógyulást. Ezáltal a bőr természetes egyensúlya helyreáll.

  5. Az esszenciális zsírsavak támogatják a sejtmembránok egészségét és nedvességet biztosítanak a bőr minden rétegébe. Az "esszenciális" anyagokat szervezetünk nem képes saját maga előállítani, de sejtjeinek szükségük van rájuk, működésükhöz. Az esszenciális zsírsavakban gazdag olajok védik, valamint puhává és rugalmassá teszik a bőrt.

  6. A gyulladások bőrünk ellenségei és az örgedés fő okozói. A magokból nyert növényi olajok erős gyulladáscsökkentő hatásúak és egy légáteresztő lipidréteget képeznek a külső hatások ellen. Ezenívül felgyorsítják a regenerációs folyamatokat.

  7. Korral bőrünk lassan elveszíti nedvességvédő gátját. A dehidradált bőrön a finom vonalak mélyebbenk hatnak. Az arcápoló olajok nedvességellátást biztosítanak, valamint az argán-, vadrózsa- vagy gránátalmamag olajok áltak hatékony antioxidánsszerek.

  8. Az arcápoló olaj kiváló zsíros bőrre is, mivel segít a faggyú- és zsírtermelés szabályozásában és helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát. Fontos a megfelelő olajokkal és esszenciális zsírsavakkal való ellátás, ellenkező esetben túltermelés fordulhat elő. A megfelelő arcápoló olaj szabályozza a a bőr saját olajtermelését, tisztán tartja a pórusokat, valamint hatékony a baktériumokkal és gyulladásokkal szemben. Erre a célra a a Fiatal és kombinált bőrre való arcápoló olajunk a legkiválóbb.

  9. Egy hosszú nap során sminkje beleülhet a ráncokba. Az alapozó előtt használjon arcolajat ennek elkerülése érdekében. Az olaj mélyen felszívódik és megfelelő nedvességellátást biztosít. Ezáltal egész nap friss megjelenésű lehet.

  10. Sok növényi olaj antioxidatív szupererővel rendelkezik. A növények maguk is termelnek antioxidánsokat, a környezettel szemben való védekezés miatt. Szabad gyökfogóként ugyanolyan pozitív hatással vannak bőrünkre is. Használja ki!

Ajánljuk

10% kedvezmény!

Newsletter Hintergrundbild

− Hírlevél −

Oh hey!

A Pure Skin Food csapata szeretne segíteni, hogy bőre újra csodálatosan ragyogjon. Iratkozzon fel Hírlevelünkre és
10% kedvezményt kap következő rendelésére!

A hírlevélre történő feliratkozással beleegyezik, hogy adatait Adatvédelmi nyilatkozatunk szerint feldolgozzuk.