A saját kézzel kevert arcmaszkok 2 előnye

2018. június 29., péntek

A saját kézzel kevert arcmaszkok 2 előnye

Bárki, aki valaha is vásárolt tőlünk arcmaszkot, elcsodálkozott. Maszkjaink por állagúak! Ha arra gondolt: „Miért kellene arcmaszkot magamnak kikeverni?”, itt van a válasz az Ön számára.
A készen kapható arcmaszkok tele vannak tartósítószerrel és sok más adalékanyaggal, amelyeket nem szívesen kenne az arcára. Mi legalábbis biztosan nem. Ha valamit jól szeretne csinálni, akkor az nem lehet hosszú távon egészségtelen. Mit gondol erről?
Célunk, hogy olyan biológiai termékeket hozzunk létre, amelyek bőrápoló hatásuk mellett nem tartalmaznak káros anyagokat - olyan termékeket, amelyeket mi is szívesen használnánk. A tartósítószer elkerülése érdekében, a maszkok száraz formában kaphatóak. Superfood és más növényi porok keveréke, amelyek minden bőrtípus igényének megfelelnek. Igen, a tartósítószer elkerülhető, de ehhez az arcmaszkot magának kell elkészíteni.
Ennek további előnye is van! A maszkokat saját tetszése szerint kikeverheti. Íme a mi tippjeink:
  1. Használjon Toning Moisturiser terméket: a hidrolát tisztít és emellett más hatást is biztosít - attól függően, hogy milyen fajtát használ.
  2. Ha nincs kéznél Toning Moisturiser, használjon langyos teát. Kamilla teát érzékeny, irritált vagy gyulladt bőr esetén; Cickafark teát bőrpír ellen, zöld teát érett bőr esetén,...
  3. Az extra frissesség érdekében, nyáron a maszkot joghurttal keverve ajánljuk (lehetőség szerint vegán szója joghurt).
  4. Szükség esetén természetesen vizet is adhat hozzá. Viszont 1-3. pontok segítségével jobb hatás érhető el.
Mossa meg az arcát, vigye fel a maszkot és hagyja hatni, nedvesítse meg újra, hogy ne száradjon ki túl gyorsan. Végezetül mossa le langyos vízzel. A kezelés 20-30 perc alatt megfelelő hatást biztosít.
Már tudja, melyik maszk megfelelő az Ön számára?